FÖRSÄLJNING - SERVICE - INSTALLATION

Om oss

Vi har över 40 års erfarenhet av tryckluft och kan hjälpa er med allt från försäljning, installation och service av kompressorer och tryckluftssystem.
Vi är auktoriserade återförsäljare och servicepartner till Kaeser kompressorer. Med stort utbud av olika typer av kompressorer är det lätt att hitta en modell som passar er verksamhet. Från stora industrier till mindre verkstäder upptäcker fler och fler fördelarna med Kaesers kvalitetsprodukter för tryckluft.

Kaeser erbjuder energieffektiva produkter enligt principen mer tryckluft med mindre energi och står för låga underhållskostnader och långa livslängder.

Du hittar även i vårt sortiment:
Olja från ELITE OIL, ett svenskt oljebolag med produktion i Karlstad.
Markberedningsmaskiner från bland annat SWEPAC & HUSQVARNA.
Trägrådsmaskiner från CRAMER Batteriprodukter 82 och 42 volt system.
Högtryckstvättar från Alcon anpassade efter kundens önskemål!

Vi har egen verkstad och erfaren servicepersonal som ser till att din maskin får den bästa servicen. Vi servar flertal märken och tar även hand om akutjobb. Vårt mål är att göra det enkelt för dig som kund.

Vi hjälper dig från början till slut, att ta fram rätt maskin för ditt ändamål, finnansering till en serviceplan för att få så lite driftstörningar som möjligt på din maskin.


Historia

Grundades av Thord Svensson i sitt eget garage med fokus på reparationer av el- och tryckluftsverktyg. Under de första åren etablerade vi oss som en pålitlig servicepartner för företag som Bahco Kraftverktyg.


I början av 1990-talet inledde vi vår resa som återförsäljare av Kaeser-kompressorer, vilket blev en milstolpe för vår verksamhet. År 1992 omvandlades företaget till ett aktiebolag och vi flyttade in i vår egen industrifastighet på Ilanda, cirka en mil utanför Karlstad.


Under ledning av Thord Svensson fortsatte vi att växa och utvecklas som en pålitlig leverantör av tryckluftstjänster. År 2018 övertogs verksamheten av Torbjörn Wahlström, som fortsatte att driva företaget framåt med samma dedikation och engagemang.

2019 markerade en ny era när vi flyttade till nya lokaler på Fjärrviksvägen 10 och utvidgade vår verksamhet för att inkludera mark- och grönytemaskiner. Detta gav oss nya möjligheter att utöka vår portfölj och bredda våra kompetens och kundkrets.


Nutid

År 2023 tog vi nästa steg i vår utvecklingsresa och flyttade till vår nuvarande plats på Fjärrviksvägen 13. Här fortsätter vi att utveckla och utöka vårt produktsortiment samtidigt som vi ständigt strävar efter att förbättra vår service till er, våra kunder.

På Tryckluftservice i Karlstad AB är vi stolta över vår långa historia och vårt team av experter som strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta vara er partner och stödja er verksamhet med våra tjänster och produkter.